Vår virksomhet

Norges første baderomsmøbel 

I 1968 satte Johannes Foss seg på toget til kundemøte i Stavanger. Som salgssjef for en kjøkkenprodusent hadde han fått en idé, og med seg i bagasjen hadde han resultatet; et selvbygget baderomskap - ett av historiens første norske baderomsmøbel laget av fuktbestandig materiale.

 

Over 50 år med norsk produksjon

Vi har nå, i over 50 år,  vært med på å definere kvaliteten og estetikken til norske baderom. Vår lidenskap er å sette norsk design i system og lage møbler som varer. I dag lager vi også kvalitetsmøbler til både og vaskerom og garasje i samme produksjon på Birkeland, nesten helt sør i Norge. Møblene produseres i Foss Fabrikker på Birkeland - ett møbel av gangen. Ved å følge hele prosessen fra idé til ferdig møbel, sikrer vi at sluttresultatet er av høy kvalitet. 

 

Gjennom flere titall med norsk produksjon har vi opparbeidet uvurderlig erfaring og kunnskap om møbelfaget, og vi er stadig på jakt etter smartere løsninger. I kombinasjon med at dette lar oss opprettholde norske arbeidsplasser, gir det langsiktighet for våre kunder - og det skal vi fortsette med. 

I dag  ligger produksjonen i krysningspunktet mellom de gode idèene og det ypperste innen morderne produksjonsteknologi. Det har alltid vært viktig for oss å tillegge produksjonen bærekraftige løsninger. Vi tok i bruk varmepumper allerede i 1977 og er ISO sertifisert etter miljø (ES-EN ISO 14001:2015) og kvalitetstandard (ES-EN ISO 9001:2015). Vil du vite mer om vårt fokus på bærekraft kan du lese vår Miljø- og bærekraftsrapport her.