Pusse opp bad

 
Hva vil være en optimal løsning for din hverdag? Hva er de viktigste behovene for deg og din familie? Hva trenger du av oppbevaringsplass, hvilken stil skal du velge og hvor begynner du?

 

Hva er ditt budsjett?

 

Oppussing er kostbart og det dukker ofte opp uforutsette utgifter. Det er derfor viktig at du lager et realistisk budsjett før du setter i gang med oppussingen. Hva trenger du? Baderomsmøbler, blandebatteri, sluk, speil, dusj, fliser, badekar,  toalett, belysning - i tillegg til viktige tekniske valg.

Det er mange elementer som skal inn på badet, og det er fort at fornyelsen av badet blir dyrere enn tenkt om man ikke planlegger godt.

 

Få orden i skuffene

Se 3BOX

Mal veggene

Malte vegger med fargen Grønt glass, planter og  tekstiler kan gjøre underverker på et eldre bad. Grønn er årets farge i 2019. Fargen har en egen ro over seg, som er behagelig i en heltisk hverdag. Grønn kommer i flere nyanser og sjatteringer. Mest populær er de økologisk grønne fargene, de er dempede og myke.  Økologiske grønne farger passer godt inn i den nordiske stilen, med fokus på bærekraft og verdivalg. 

Maling er en enkel måte å forandre rommet på. Når vi maler veggen lar vi ofte karmer og lister være hvite. Tenk nytt og mal dem i samme farge som veggen- For å være sikker på at du velger riktig farge kan du kjøpe prøver og prøve male på veggen for å finne nyanser som passer rommet du skal male. 

Maling kan brukes for å lage egne soner på badet. Vær heller ikke redd for å male taket. Ved å male taket i en annen farge gir du rommet en unik effekt.

 

Velg riktig speil

image

Astrid Marias tips til oppussing

  1. Analyser dine behov. Hva er den optimale romløsningen for deg og din families hverdag.
  2. Finn inspirasjon. Lag et moodboard for å lettere finne din stil. 
  3. Ta mål av badet og lag en skisse hvor du setter inn møblene. 
  4. Gå til en håndverker og be om et tilbud.

Kontakt en av våre forhandlere i dag

Finn forhandler