Oppbevaringsmøbler

 

Fossbad produserer en rekke møbler som gir rom for helhetlig møblering. Trenger du mer oppbevaringsplass på ditt baderom, produserer vi kommoder, høyskap, og åpne hyller som et suppliment til baderomsinnredningen

 

 

Drømmer du om et ryddig og organisert hjem?

Foss fabrikker lager en rekke oppbevaringsmøbler slik at du lettere kan få orden i hjemmet. Når du skal velge et nytt oppbevaringsmøbel er det viktig at det passer inn i hjemmet ditt. Derfor er det veldig praktisk at Fossbad produserer oppbevaringsmøbler i samme utførelse som baderomsinnredningen. 

Med praktiske og funksjonelle møbler er det lett å holde orden på badet og ellers i hjemmet. Det er lurt å gi ting faste plasser, det bidrar til at det blir enklere å rydde og holde orden i hjemmet, og du vet nøyaktig hvor ting skal være. 

Våre vegghengte kommoder passer inn i alle hjemmets rom og bidrar til smart oppbevaring. Høyskapene våre kan plasseres på ben eller som anbefalt henges rett på veggen. Hos Foss Fabrikker finner du et rikt utvalg av høyskap, både i størrelser og utførelser. 

Planter på badet

Planter på badet er ikke bare vakkert å se på, men det gir også et bedre inneklima, skaper stemning og og øker velværefølelsen. Tester viser at mennesker som oppholder seg blandt grønne planter får redusert stressnivå og konsentrerer seg bedre. 

Mange baderom har dårlig lys og høy temperatur, det er derfor viktig å finne planter som passer inn i dette miljøet. Vi tilbringer mesteparten av livene våre inne, grønne planter tilfører luften oksygen via fortosyntesen, som gir bedre luftfuktighet og  inneklima