Inspirasjon

Fra den aller første designskissen har vi vært på Birkeland, nesten helt sør i Norge. Ved å følge prosessen fra idé til ferdig møbel, kan vi sikre at design blir ivaretatt  og at sluttresultatet er av høy kvalitet. I dag ligger produksjonen i krysningspunktet mellom de gode idéene og det ypperste innen moderne produksjonsteknologi. 

 
Norsk formgiving i kontinuerlig utvikling

 

 

 

Fossbad er en del av skandinavisk designhistorie. Først som norsk møbelpionèr deretter som en pådriver for utvikling. Denne kombinasjonen har vi dyrket siden, og våre stilrene og fuktbestandige møbler har i dag formet norske baderom i over 50 år. Fortsatt drives vi av verdiord som funksjonalitet, kvalitet og godt design, og våre møbler designes og produseres i Foss Fabrikker på Birkeland - Ett møbel av gangen. 

 

 

 

 

Vita - en møbelserie for små bad

Se møbelserie

Spesial - vi lager på bestilling

Kontakt kundesenter

 

Norsk design

Under merkenavnet Foss Bad har mange klassiske møbelkolleksjoner fått sin plass i norske hjem.  Fra Johannes Foss selv tegnet den første logoen i 1968, har merkevaren blitt assosiert med norsk kvalitet og design og er i dag ett av de mest kjente merket på baderomsmøbler i Norge. 

 

Bli inspirert

 

Møbelpionèren

I 1968 satte Johannes Foss seg på toget til et kundemøte i Stavanger. Som salgssjef for en kjøkkenprodusent hadde han fått en idè, og med seg i bagasjen hadde han resultatet; et selvbygget baderomskap - historiens første norske baderomsmøbel laget av fuktbestandig materiale.

Inspirert av orden, kvalitet og enkelhet var ikke idèen bare en manifestasjon av nordisk designtradisjon, men Johannes var forut for sin tid: Som den aller første norske produsenten av maderomsmøbel, skrev Johannes Foss designhistorie. Siden den gangf har design og produskjon foregått i Foss Fabrikker på Birkeland. For ved å følge prosessen fra ide til ferdig møbel, kan vi sikre at design blir ivaretatt og at sluttresulatet er av høy kvalitet. land, nesten helt sør i Norge.  Ved å følge prosessen fra idé til ferdig møbel, kan vi sikre at design blir ivaretatt  og at sluttresultatet er av høy kvalitet.

Kontakt en av våre forhandler i dag

Finn forhandler