Innovent Valnøtt 81 cm med høyskap


Baderomsmøbel med frontene ferdig montert. Pris inkludert alle moduler i miljøet; Servantskap med Bris porselensservant B81 D46,5. Moon speil med lys og varmefelt for antidugg ø80 cm. Høyskap med en hel dør B35 H170 D40. Totalbredde mijlø inkl. høyskap 110 cm.

Veiledende

inkl. mva.

Møbelserie
Innovent er en stilren og innovativ baderomsserie designet av Øystein Foss. Serien består av servantskap med to romslige skuffer, speilskap med god belysning og lekkert høyskap med hel dør for et ryddig og sømløst uttrykk. Denne møbelserien har alt. De helt riktige proporsjoner, god plass til oppbevaring og et lekkert tidløst minimalistisk design. Servantskapet får du i breddene 60, 80, 90 og 120 cm. Legg merke til at frontene er inntrukket og den fine balansen det gir at den nederste fronten på servantskapet er noe høyere enn den øverste. Velg mellom utførelsene Lys eik for den lyse og lette nordiske stilen, Hvit for et klassisk og tidløst baderom eller Valnøtt for et eksklusivt uttrykk til baderommet. Tips! For å tilføre baderommet et helhetlig uttrykk velg speilskap og høyskap i samme utførelse.

Servantskap
Servantskapet leveres med frontene ferdig montert og inneholder to myktlukkende skuffer med glass i sidene. Produktmål inkl. servant: 121x 46x 62 cm.

Servant
Porselensservanten Bris passer perfekt inn i det moderne baderom med sitt stilrene design, og den nette høyde på 18 mm. Leveres med integrert overløp. Produktmål: 81x 46x 1,8 cm.

Speil
Moon speil med lys og varmefelt for antidugg. Kelvin: 2700. IP44. Effekt w: 19,7. Produktmål: ø80 cm.

Høyskap
Høyskapet leveres med dør ferdig montert. Inneholder en fastmontert og fire løse hyller. Innovent høyskap har de helt riktige proporsjoner, god plass til oppbevaring og et lekkert minimalistisk design med inntrukket dør. Velg mellom utførelsene Lys eik for den lyse og lette nordiske stilen, Hvit for et klassisk og tidløst baderom eller Valnøtt for et eksklusivt uttrykk til baderommet. Produktmål: 35x 40x170 cm.
Vekt 92 g
Bredde 110 cm
Dybde 46 cm
Høyde 170 cm
Volum 860 dm3

Kontakt en av våre forhandlere i dag

Finn forhandler