Speilskap

Speil deg på badet!

Bli inspirert

 

Speil på badet

Speilskap er et av hovedelementene i baderomsinnredningen og har stor betydning for romfølelsen - spesielt for å få små bad til å virke større. I tillegg har det plassbesparende effekt ettersom det er veggmontert. 

Fossbad har et stort utvalg speilskap i mange størrelser, både med og uten integrert belysing. Disse leveres i flere ulike mål og utførelser - alle laget med fokus på design og kvalitet. 

image

 

Størrelser som passer alle bad

Unikt for Foss er at du har muligheten til å sette sammen møbler som passer deg og ditt bad. Variant vår største serie inneholder servantskap fra 60 - 180 cm bredde, og en rekke tilhørende møbler som speilskap, høyskap og kommoder. Møbelserien gir rom for ulik stil og estetikk som trestruktur, hvite utførelser, rette og myke linjer, velg mellom flere ulike servanter

Våre speilskap passer både store og små baderom. Vi har et bredt spekter av ulike størrelser som går fra 30 til 180 cm. Bruk vår filterfunkjson øverst på siden og velg ønsket bredde og dybde. 

 

 

 

Speilskap med LEDlys

Oppbevaringsplass, speilflater og god belysing er med på å skape det gode rommet. Våre speilskap kommer med glasshyller og  to-sidige speildører, og leveres i bredder fra 30cm - 180cm. Har du servantskap i Sort eik,  Eik struktur eller Feelgood, anbefaler vi samme utførelse på speilskapet for en helhetlig opplevelse.

Vi leverer samme utførelse på speilskapet som du har på ditt servantskap- Hvit, Eik struktur, Sort eik og Feelgood. Speilskapene kan leveres med LEDlys plate eller lystopp, disse speilskapene kommer også med underlys og multiboks med stikkontakt og spott. Lysplate får du i opptil 120 cm bredde og lystopp med innfelte spotter i opptil 180 cm bredde.

Speilskapene kan også leveres uten belysning i 30,40 og 50 cm bredde. Da anbefaler vi Luna lampett i Krom eller sort. Enkel stikkontakt kan bestilles som tilbehør. 

Speil med integrert lys er stemningskapende og har en forstørrende effekt på små rom. Foss tilbyr fler ulike speilskap med integrert LED-Lys i form av lystopper eller lysplater som bidrar til god belysing på badet.