Sett ditt preg på badet med Provence! 

Vi har latt oss inspirere av den tidløse og eksklusive Provencalske stilen. Med sine varme farger, naturlige materialer og organiske former, drømmer vi oss bort til et bad som gjenspeiler det kontinentale. Klassiske materialer som marmor, naturstein og keramikk som bare blir vakrere med årene. Det uperfekte og håndlagede med buede former, som gir det riktige organiske uttrykket. Lekre stoffer av lin, sorte detaljer og mørkt treverk av valnøtt med utskjæringer, setter det lune og eksklusive preget på badet. 

Feriefølelsen på badet med Provence

Den betydningsfulle følelsen av å holde et hjemmelaget såpestykke. Duften av lavendel. Synet av et solbleket oliventre. Luksuriøse spaprodukter plassert pent og pyntelig. Det flommende varme sollyset mot huden. Følelsen av å være uthvilt og avslappet. Det er følelsen vi ønsker oss på badet. På badet kan du være helt deg selv. Bar hud, nesten hudløs. Vi ønsker oss et bad hvor det skal være godt å være. 

 

For deg som ønsker noe mer ut av badet

Vår nyeste baderomsserie Provence, har vi laget for deg som ønsker noe mer ut av badet. Et moderne og eksklusivt baderomsmøbel som badet fortjener, ettersom det har blitt et av våre viktigste oppholdsrom i en travel hverdag. Provence er skuffebasert og vegghengt. Det gir den det lette nordiske uttrykket, samtidig som den har pondusen til den mer tidløse og luksuriøse Provencalske stilen. 

 

Møblert bad med Provence

Har du et lite bad i en klassisk bygårdsleilighet? Eller planlegger du et stort deilig bad i en funkisbolig? Kanskje du tenker på å pusse opp et tradisjonelt hjem?
Denne serien passer like godt til små og store bad. Velg mellom moduler på 50 og 60 cm bredde som enkelt kan settes sammen til større innredninger. For inspirasjon, se våre ulike forslag! 

Lenge leve badet!

På et tidspunkt trenger badet en fornyelse. Da gjelder det å velge materialer som er holdbare, klassiske og som står seg over tid. Med våre baderomsmøbler har du pusset opp for flere år fremover. Møblene som er produsert i vår fabrikk på Birkeland, har en unik kvalitet som gjør at de varer i generasjoner. 

Les mer om hvordan våre møbler blir produsert her. 

Høyskap Provence

Det er en stor sannsynlighet for at dette er det lekreste høyskapet du finner til badet. Et høyskap med de helt riktige proporsjonene, utviklet for estetikeren. Her kan dine mest dekorative ting være med på å gjøre badet innbydende og eksklusivt. 

Tips! Setter du to høyskap sammen, skaper du et ordentlig blikkfang på badet.

Provence kommer i to lekre utførelser 

Provence kommer i utførelse Sort eik med fronter i Valnøtt stav, for en lun og eksklusiv stil. Du får også møblet med både fronter og skrog i Sort eik, for et mer elegant og maskulint uttrykk. 

Møbelserien er designet av Øystein Foss