Provence miljø 171 cm


Pris inkluderer alle moduler i miljøet; Provence servantskap bredde 50 cm med sort grep, benkeplate og porselensservant Monaco. 2 x Provence kommode 60 cm med en hel benkeplate bredde 120,5 cm. Firenze speil med lys bredde 40 cm/høyde 80 cm. Totalbredde miljø eks. høyskap 171 cm. Høyskap kan kjøpes separat.

Veiledende fra

inkl. mva.

Møbelserie
Vår nyeste baderomsserie Provence, som er designet av Øystein Foss, har vi laget for deg som ønsker noe mer ut av badet. Et moderne og eksklusivt baderomsmøbel som badet fortjener, ettersom det har blitt et av våre viktigste oppholdsrom i en travel hverdag. Provence er skuffebasert og vegghengt. Det gir kolleksjonen det lette nordiske uttrykket, samtidig som den har pondusen til den mer tidløse og luksuriøse Provencalske stilen.

Utførelse
Provence kommer i utførelsen Sort eik med fronter i Valnøtt stav, for en lun og eksklusiv stil. Velg møblene med både fronter og skrog i Sort eik, for et mer elegant og maskulint uttrykk.

Servant
Servantskapet leveres med Monaco porselensservant som er en formfull, firkantet servant med en slank kant på kun 5 mm. Den er ekstremt lett, og samtidig motstandsdyktig mot riper og skader. Servanten har ikke overløp, eller hull til kranen.

Kontakt en av våre forhandlere i dag

Finn forhandler