Provence kommode B60


Kommoden leveres med en hel skuff. Prisen inkluderer avbildet håndtak og benkeplate på 60,5 cm bredde. Produktmål: 60x 39x 30 cm

Veiledende fra

inkl. mva.

Møbelserie
Vår nyeste baderomsserie Provence, som er designet av Øystein Foss, har vi laget for deg som ønsker noe mer ut av badet. Et moderne og eksklusivt baderomsmøbel som badet fortjener, ettersom det har blitt et av våre viktigste oppholdsrom i en travel hverdag. Provence er skuffebasert og vegghengt. Det gir kolleksjonen det lette nordiske uttrykket, samtidig som den har pondusen til den mer tidløse og luksuriøse Provencalske stilen. Provence kommoden er et praktisk og smart baderomsmøbel. Trenger du litt ekstra oppbevaringsplass på baderommet? Et godt rom legger til rette for flere soner, og kommoden er et perfekt tilskudd. Kommoden kan også bli et fint og praktisk smykke til entreen.

Utførelse
Provence kommer i utførelsen Sort eik med fronter i Valnøtt stav, for en lun og eksklusiv stil. Velg kommode med både fronter og skrog i Sort eik, for et mer elegant og maskulint uttrykk.

Kontakt en av våre forhandlere i dag

Finn forhandler