image

 

Vår lidenskap er å sette norsk design i system og lage møbler som varer. Vår visjon "Et bad å bli glad i" setter retning og krav for design, valg av materialer som tåler fukt og daglig bruk, produskjonsteknikker, kvalitetsrutiner og ikke minst vår personlige service.

 

 

Nytt servantskap?

Finn servantskap

Rondo bolleservant

Se servant

 

Rengjøring av servantskap

Våre servantskap er bygd av fuktbestandige sponplater. Platene er testet og godkjent for bruk i baderommet. det er viktig at baderommet er godt ventilert. Baderomsmøblene må skjermes mot direkte vannsprut fra dusj og badekar med en skjermevegg/glassvegg. For å unngå fuktskader, tørk bort vannsøl umiddelbart etter bruk. Ved rengjøring skal det alltid brukes et mildt rengjøringsmiddel som ikke inneholder slipemidler, og deretter tørkes med klut. 

 

 

 
Rengjøring av lys og speil

 

 

Ved Led belysning skal ingen pærer skiftes. Led lysplater skal kun rengjøres med rent vann og tørkes med myk klut.

Speil rengjøres med egnet vaskemiddel uten slipemiddel.

 

 

Se vårt utvalg

 

Mineralservanter med Evermite overflate

Produktet må ikke utsettes for syre, ammoniakk, avløpsrens eller klorin. Servanten rengjøres med mildt vaskemiddel. Rengjrørinsmidler som inneholder slipemidler må ikke brukes. Det anbefales ikke å bruke mocrofiberklut, da disse kan inneholde glass. Dersom det skulleoppstå riper i servanten kan den poleres med bilpolerinsgmiddel. Skulle det oppstå en dypere skade forutsaket av ytre påvirkning, kan reperasjonsett bestilles via en av våre forhandlere. 

 

 
Porselenservant

 

 

Bruk rengjøringsmidler beregnet for baderom og skyll med vann før tørking. Dersom rengjøringsmidlet skulle rekke å tørke kan de danne en hinne som er vanskelig å få bort. Bruk derfor ikke slipende rengjøringsmidler, syrer eller alkasliske midler. 

image