Trendy norskprodusert baderomsmøbel til en god pris! 

Denne møbelserien har alt. De helt riktige proporsjoner, god plass til oppbevaring og lekker tidløst design.

Legg også merke til frontene på baderomsmøblene. Det at de er inntrukket og at den nederste fronten til servanskapet er noe høyere enn den øverste, gir den fine og helt riktige balansen til møblet. 

Vakker kontrast med valnøtt og krom til badet

Varme og mørke tresorter er fullt på vei tilbake i trendbildet. Det er også materialer i stål og krom. Kombiner disse kontrastene og du vil få et bad du aldri blir lei av!

Gode oppbevaringsløsninger til badet er viktig. Derfor passer Innovent servantskap perfekt her, med sine to romslige skuffer. Med dette servantskapet får du god plass til alt fra toalettsaker til håndklær for hele familien.

Velg mellom utførelsene Lys eik for den lyse og lette nordiske stilen, Hvit for et klassisk og tidløst baderom eller Valnøtt for et eksklusivt uttrykk til badet. 

Innovent produseres i bredder på 60, 80, 90 og 120 cm. Du finner hele møbelserien her! 

Dekorative lamper og god lys på badet

Ønsker du deg et lyst og eksklusivt preg på badet? Gå for helhvitt baderom med lekre hvite håndmalte fliser og baderomsmøbelet Innovent i Hvit. Kombiner det hvite med detaljer i messing. Messing vil gi rommet varme og den nødvendige kontrasten til det ellers hvite baderommet, og gjør badet inviterende og mer interessant.

Vil du ha et hot tips til en stor trend innen baderom for 2023? Innredet baderommet med lekre lamper, enten i taket eller på veggen.   

Undervurder heller ikke et stilrent og praktisk speilskap med god belysning til badet! Innovent speilskap får du i samme bredde som servantskapene på 60, 80, 90 og 120 cm.

Ønsker du mer oppbevaringsplass anbefaler vi det lekre høyskapet til Innovent. Høyskapet har hele 5 hyller, noe som gjør det enkelt å holde orden. Med en bredde på 35 cm og hel dør, får høyskapet et ryddig og sømløst uttrykk.

Roma bollevask er selve statement piece til ditt baderom

Naturmaterialer er i vinden som aldri før. Vi ønsker det vakre, ekte og nære, spesielt på badet. For å tilføre baderommet et eksklusivt uttrykk, anbefaler vi vår bolleservant Roma i ekte marmor. Roma er selve statement piece til ditt baderom. Med sin vakre organiske runde fasong, er dette en servant du kommer til å bli helt betatt av.

I år har vi fått flere lekre bollevasker. Se alle våre bolleservanter her!

Vanskelig å holde orden på badet?

Nyhet! Genial innredning til høyskap tilpasset Fossbad møbler. Innredningen kommer i to størrelser: liten B18, H12, D8 og stor B28, H15, D13. Boksene er laget av resirkuler plast, og kommer i en lekker mørk sotet farge. Innredningen kan enkelt hektes av, og er dermed lett å vaske og holde ren. 

Alt har sin plass med våre nye skuffeinnlegg i bambus

Vi har laget oppbevaringsbokser av bambus, som er et av verdens mest bærekraftige materiale. Oppbevaringsboksene til servanskapet rengjør du enkelt med en våt klut. 

Du finner alle våre skuffeinnlegg her! 

Lenge leve badet!

På et tidspunkt trenger badet en fornyelse. Da gjelder det å velge materialer som er holdbare, klassiske og som står seg over tid. Med våre baderomsmøbler har du pusset opp for flere år fremover. Møblene som er produsert i vår fabrikk på Birkeland, har en unik kvalitet som gjør at de varer i generasjoner. 

Les mer om hvordan våre møbler blir produsert her. 

Det er ingen tvil om at beige, brun og andre lekre jordfarger er populære farger i interiøret, og disse fargene er virkelig behagelige klassiskere til badet. For de litt mer vågale ser vi også mer rødlige toner til badet som rødbrun, terrakotta, lys rosa og fersken. Innovent Lys eik står nydelig til disse fargene. 

Innovent er en stilren, innovativ og nøye gjennomtenkt baderomsserie designet av Øystein Foss.