En tidløs stil

Se våre møbelserier

Skal du pusse opp bad?

 

 

Tidløst design er en god pekepinn når man skal velge baderomsinnredning. Badet brukes flere ganger om dagen i 15-20 år. Det er da viktig å bruke god tid på å planlegge et bad du vil trives i de neste årene, før du skal pusse opp badet.

 

Den klassiske stilen følger gjerne boligens arkitektur, som kan være alt fra en 1970 talls funkis bolig til en 1850 talls sveitservilla. Fellesnevneren for den tidløse stilen er duse farger og et sofistikert formspråk. Den klassiske fargeskalaen er beige, grå, sort og duse naturfarger. Typisk for den klassiske stilen er bruk av naturmaterialer som bomull, ull og tre. 

 

Bruker du nøytrale farger som du liker godt og spiller på den duse fargeskalaen er du et godt stykke på vei. Fellesnevneren for en tidløs stil og tidløse bad er dempede farger og et sofistikert formspråk. Tidløse baderomsmøbler er rene, enkle og lyse.  Det er også svært viktig at du velger et fuktbestandige baderomsmøbel.

 

 

 

Badinett - En klassisk stil

Bli inspirert

 

En klassisk møbelserie med et tidløst design

Badinett er en tidløs serie som med uhyre små endringer har holdt seg populær frem til i dag. Serien er en del av norsk baderomshistorie som har vært å finne i de tusen hjem. Den har blitt levert med en rekke ulike fronter i tirsriktig design. Utformingen og designet er tidløst. 

Fordelen med serien er at badet fra 1986 fort kan blir 2019 moteriktig med nye fronter. Velg mellom dagens Grålaserte og Hvite fronter, med tidsriktig håndtak. 

Møbelserien består av servantskap med skapdører, høyskap og overskap med god oppbevaringsplass, samt speil og belysing. Badinett passer inn i de fleste hjem og er et rimelig alternativ til de skuffebaserte møbelseriene. 

Velg innredningher med heldekkende servanter fra 60-120 cm bredde. I 90 Cm kan du velge mellom venstre og høyre plassering av servantkulpen. Kombiner servantskap med høyskap for ekstra god oppbevaring.