Små bad

 
Det er ofte en stor utfordring å innrede små bad. Har du et lite bad er funksjonalitet avgjørende. Ved å utnytte plassen optimalt kan du få rommet til å virke større. 

 

Hvordan innrede små bad?

 

Et baderom er ment for å leve lenge. Det er kostbart, tenk derfor nøye gjennom bruk av materialer, innredninger og belysning. Ved innredning av små bad er det viktig at man bruker møbler som er dimensjonert for små rom. 

Utnytt høyden ved bruk av vegghengte hyller og skap. Anbefaler våre speilskap og overskap, de er nette og bidrar til ekstra oppbevaring og frigjør gulvplassen. Veggen bak toalettet er et sted som ofte blir glemt. Her kan du leke deg med våre lekre hyller som gir gode oppbevaringsmuligheter. 

Speil er en viktig faktor i det lille badet, de er lysreflekterende og kan gi rommet flere dimensjoner. Ved å innrede rommet med riktig bruk av speil får man rommet til å se større ut. 

 

 

 

Smarte møbler

Foss fabrikker har stor fokus på å skape badet som passer deg. Vi har derfor laget to møbelserier som fokuserer på små og smale bad. 

 

Variant40 er en stilren møbelserie for smale baderom. Servantskapene har en dybde på 40 cm, og er tilgjengelig i bredde 60, 80 og 90 cm. Møbelserien har 9 ulike utførelser og gir dermed rom for at du kan velge din stil. 

 

Vita er en kvalitetserie med funksjonelle, plassbesparende møbler slik at de får kvadratmeterene som er tilgjengelige blir utnyttet på best mulig måte. Vita kan du få i Eik struktur, Hvit og Feelgood utførelse. En nyhet er Vita med Sort eik utførelse, som utstråler eksklusivitet og moderne eleganse. Modellen gjør seg like godt på små baderom i byleiligheter som på hyttebad. Velg mellom innredninger i 35, 40 og 50 cm bredder - alt etter hva som gir mest rom for deg. 

 

 

Tips og anbefalinger - små rom

  1. Det er viktig å tenke riktig størrelse på det som skal inn i rommet, ved innrening av små bad. Pass på at kroppen lett kan bevege seg rundt uten å stange borti for eksempel servanten eller toalettet. Velproposjonerte møbler skaper fysisk og psykisk harmoni.
  2. Når rommet er lite kan man unne seg mer eksklusive materialer, da utgiftene kun dekker noen få kvadratmeter. Bruk Gjerne samme flis på gulv, tak og vegger for en smykkeboks effekt. 
  3. Hvis rommet brukes som gjestetoalett kan man leke seg med luftige dekorative grep, som f.eks en lekker åpen vegghylle med få utvalgte gjenstander. Det holder å få sjult ekstra doruller og et håndklær i et nett servantskap, så la gjesten benytte oppbevaringen i speilskapet om de overnatter. 
  4. På små bad er det gøy å være litt mer dramatisk og vågal enn i retsen av hjemmet. I rom uten dusj og badekar kan man leke seg fritt med materialer. Eksperimenter gjerne med farger og bruk mønsterete tapeter for et spennende visuelt utrykk. 

 

Stjel stilen