Kommode

Har du et større bad og trenger mer benkeplass anbefaler vi kommoder i samme utførelse som servantskapet. Vi lager kommoder som passer perfekt sammen med våre baderomsserier Variant, New Block og Provence. Kommodene lar seg kombinere med flere bredder. Velg tilhørende benkeplate i Hvit eller i samme utførelse som skroget. 

 

Trenger du mer oppbevaringsplass på badet?

Se våre oppbevaringsmøbler
image

 

Kommode på badet

Har du huset fullt av livlige barn som elsker vann og ikke minst plaske i badekaret? Det skapes gode minner med vannsprut på foreldre, gulv, vegger og møbler. Baderomsinnredninger er som oftest laget av fuktbestandige materialer som skal tåle fukt, men flere av oss har vel investert i rimelige kommoder ved behov for ekstra oppbevaringsplass på badet. Etter kort tid kan disse kommodene begynne å svelle og mugne av det fuktige miljøet. I stede for å investere i ny kommode hvert år er det lurt å investere i en kommode som tåler det fuktige miljøet og vannsprut fra lykklige barn i badekaret.  

Mange bruker kommoder som stellebord, med en stellematte på toppen. Man kan legge bleier, våtservietter og zinksalven skjult i skuffene - for et mer ryddig uttrykk. Fordelen er at man ikke trenger å kvitte seg med møbelet når barna er pottetrent. Da har man en kommode som matcher resten av baderomsinnredningen og ekstra oppbevaringsplass.  

 

 

Bli kvitt rotet

Fellesnevnere for det perfekte og funksjonelle badet er praktiske systemer som utnytter plassen til det fulle, samtidig som det forenkler hverdagen vår. Store dype skap kan ofte bli et samlingspunkt for gamle og uttdaterte produkter. Ta en god opprenskning i skaper, kast produkter du ikke bruker og som har gått ut på dato. Invester i praktiske oppbevaringsbokser for smart oppbevaring. Du kan da lettere sortere alle produktene, hårprodukter i en boks, kremer i en annen boks osv. Ved bruk tar du ut hele boksen og setter den lett på plass etter bruk. 

Orden i skuffene på badet vil forenkle hverdagen og gjøre morgen rutinene til en lek. Alt har sin plass og du slipper å bruke unødvenig tid på å lete. Med skuffeinnlegg får du fast plass til sminke, barbermaskin og tannbørster. Skuffeinnlegg sørger for full kontroll i skuffene og gjør det lettere å se om du f.eks skulle trenge flere Q-tips. Du slipper da å kjøpe en femte Q-tips boks fordi du ikke hadde kontroll på hva som var i skuffene dine. Oppfordringen er å bruke oppbevaringsbokser, skuffeinnlegg eller romdelere for gruppere gjenstander som hører sammen, og du får en mer oversiktlig og ryddig skuff - og hverdag.

Mange kjenner seg vel igjen i åpne hyller fylt med kremer, sminke og tomme tannkremtuber som bare samler støv. Ønsker du bort med rotet og et bedre system er speilskap en god innvestering. Våre speilskap er et multifunsjonsmøbel med speil, oppbevaring, lys og skjult stikkkontakt. I speilskapet kan du plassere tingene du bruker mest, rotet blir borte men produktene er fortsatt veldig tilgjengelige. Speilskap finnes i mange ulike varianter, våre speilskap kan fås i samme utførelse på skrog som servantskap- for en mer helhetlig stil. Visuelt anbefales det å kjøpe et speilskap som har samme mål som servantskapet. Det er også trendy å bygge speilskapet inn i veggen.

 

image

 

 

Dette trenger du for å få et ryddig bad!