Innovent servantskap B60 med benkeplate


Servantskap med benkeplate. Toppmontert servant bestilles separat. Servantskapet leveres med frontene ferdig montert og inneholder to myktlukkende skuffer med glass i sidene. Produktmål: 61x 46x 62 cm

Veiledende fra

inkl. mva.

Møbelserie
Innovent er en stilren og innovativ baderomsserie designet av Øystein Foss. Serien består av servantskap med to romslige skuffer, speilskap med god belysning og lekkert høyskap med hel dør for et ryddig og sømløst uttrykk. Denne møbelserien har alt. De helt riktige proporsjoner, god plass til oppbevaring og et lekkert tidløst minimalistisk design. Servantskapet får du i breddene 60, 80, 90 og 120 cm. Legg merke til at frontene er inntrukket og den fine balansen det gir at den nederste fronten på servantskapet er noe høyere enn den øverste. Velg mellom utførelsene Lys eik for den lyse og lette nordiske stilen, Hvit for et klassisk og tidløst baderom eller Valnøtt for et eksklusivt uttrykk til baderommet. Tips! For å tilføre baderommet et helhetlig uttrykk velg speilskap og høyskap i samme utførelse.

Benkeplate
Til Innovent møbelserie tilbys benkeplater tilpasset møbler med bredde fra 60 cm med 46,5 cm dybde. Velg mål tilpasset ditt behov. Benkeplaten er tilpasset Innovent servantskap, men kan også benyttes til vår baderomsserie Variant46. Leveres i samme utførelse og dybder tilpasset møblene i 16 cm tykkelse. Bredder over 30 cm leveres med 1-5 mm utstikk på begge sider.

Kontakt en av våre forhandlere i dag

Finn forhandler