Høyskap

Få et eksklusivt og rolig uttrykk, med høyskap i samme utførelse som baderomsinnredningen. Vi tilbyr også innredning til høyskapet for ekstra oppbevaring. Høyskapene monteres rett på vegg. 

 

Orden i hjemmet

Å holde rotet borte er en evig kamp som mange sliter med å overvinne. I snitt bruker vi 45 minutter hver dag på rydde. Her er det mange minutter å spare dersom man har lagt grunnlaget i et  godt system i skuffer og skap. Undersøkelser viser at (0% av eiendelene våre er ubrukt. Vi bruker kun 20% av klærne som henger i skapet, de resterende 80% tar opp unødvenidg plass - rotet oppstår altså fordi vi har for mange ting.

Vi har alle ulike behov for oppbevaring i hjemmet og speisielt på baderommet. Mange kan vel kjenne seg igjen i skuffer og skap som bugner med sminker, kremer og diverse skjønnhetsprodukter- produkter man rett og slett ikke kan være foruten. Da er det ikke annet å gjøre enn å innvestere i gode og praktiske oppbevaringsmøbler, som rommer alle dine velværeprodukter. 

Er hjemmet ditt et eneste kaos og du vet ikke hvor du skal begynne. Ta for deg et og et rom, for å ikke bli overveldet. Når du er ferdig med et rom og alt har fått sin plass, får du en følelse av kontroll og ro.

 

image
image
image

 

Tips til smartere oppbevaringsløsninger

  1. Bruk beskrivende bilder på oppbevaringsbokser eller marker med navn, det gjør det lettere for barn å forstå og opprettholde systemet. 
  2. Har du skuffer som bugner over av tekstiler er det lurt å brette og oppbevare tekstilene loddrett. 
  3. Den aller beste måten for å skape system og orden er å kvitte seg med rot og være kritisk til hva man kjøper inn. Ta regelmessig opprydding, kast og gi bort ting du ikke trenger lenger. 
  4. Heng hyller og kroker på veggene for ekstra oppbevaring. 
  5. For at morgenstellet skal gå knirkefritt og kveldsbadet være hyggelig må det være orden. Kun lekre detaljer og nødvendigheter bør stå fremme. Resten burde plasseres lett tilgjengelig i skuffer og skap. Det du bruker mest burde plasseres fremst, det du ikke bruker så mye plasseres lengre bak i skuffer og skap. 
  6. Generelt for hele husholdningen er et godt tips å ha en skittentøyskurv til alle familiemedlemmer, på deres rom og en på badet. Man får da klærene opp fra bakken og ikke overfylte vaskerom. Ha en rutine på å tømme kurvene 1-2 ganger i uken. 
  7. RYDD ALLTID PÅ PLASS ETTER BRUK!
image