Handle på nettGenerelt

Foss Fabrikker sin nettside videreformidler kjøp  til våre forhandlere. Alle varer som reserveres på www.fossbad.no må hentes og  betales hos din valgte forhandler.  Nettsiden er bygd opp slik at «Bestilllingen» som blir gjort av deg som privatkunde er en forespørsel til valgt forhandler. Når forespørselen godkjennes av forhandler, får du tilsendt en ordrebekreftelse på din bestilling. Ordrebekreftelsen er en bindende avtale mellom deg og forhandleren. Forhandleren har rett til å endre eller avvise forespørselen.

 

Bestilling og Henting/levering

www.fossbad.no må man som privatkunde velge en Foss forhandler, hvor man kan hente og betale for varene. Forhandler følger opp, avtaler henting og evt. levering med deg som er kunden. Alle varer leveres fraktfritt til forhandler. Varene kan forventes levert hos forhandler innen 7 virkedager. Ved forsinkelser vil man som privatkunde bli informert.

 

Produktinformasjon m.m.

Foss Fabrikker reserverer seg mot eventuelle skrive- og bildefeil på nettsiden, i annonser og i våre markedsføringskanaler. Vi mener da feil i produktbeskrivelser, spesifikasjoner og priser. Feil på nettsiden vil bli korrigert fortløpende.

 

Priser

Veiledende priser er oppgitt  i norske kroner og er inkludert merverdiavgift.

 

Betaling

Varene betales hos forhandler. Eventuelle avtaler må gjøres direkte med forhandleren.

 

Reklamasjon og Garanti

Som kunde er man pliktet til å undersøke varene grundig ved mottakelse og reklamere feil og mangler. Transportskader skal meldes innen 7 virkedager etter mottakelse/henting. Eventuelle feil meldes inn til forhandler eller Service@fossbad.no

Vi gjør oppmerksom på at reklamasjonsretten ikke gjelder hvis det er gjort endringer med varer eller om varen har blitt utsatt for ytre påvirkninger, mangelfullt vedlikeholde og feilaktig bruk. Slitasje er ikke en reklamasjonsgrunn. Produktinformasjon/FDV og vedlikehold finner du HER. Oversikt over garantier kan leser HER.

 

Angrerett

www.fossbad.no videreformidler salg til våre forhandlere og er derfor ikke forpliktet til å forholde seg til angrerettloven. Varene reserveres på nett, men må hentes og betales hos forhandler/i butikk. Dette anses som et butikkjøp, ikke et nettkjøp. Ref. Forbrukerkjøpsloven §1