Ha det på badet Episode 2

 
Astrid Maria inviterer oss med i drømmen om et lounge. bad. Valg av farger, materialer og møblering er ekstra viktig for å skape opplevelsen av harmoni og ro. 

 

 

Astrid Marias idè til fornyelse: elegang og innbydende VIP-lounge med sjel

I dette prosjektet er vi i et stor filmstudio og skal pusse opp en profesjonell sminkelounge. Drømmen om et lounge-bad hjemme, er ikke fjern når vi ser hva Astrid Maria får til. I dette rommet handler det nettopp om deg. Astrid er opptatt av å skapet et sted hvor man kan unne tid til seg selv, senke skuldrene og bare være. Et rom for velvære, ro og selvtillit.

I dette rommet var målet å skape en god og harmonisk «flow» mellom de forskjellige sonene i rommet, siden mange mennesker oppholder seg her samtidig. Dette oppnådde vi blant annet ved å benytte den samme overflaten på møbleringen som en rød tråd gjennom alle rommets områder. Den varme rustikke tre-overflaten «Feelgood» fra Foss Bad er en vakker og spennende kontrast til de slette veggene som ble malt i den duse matte grønnvaløren, 6352 JOTUN LADY Aqua Evening Green. Valget av steinheller på gulv og oppover den ene veggen sammen med de grønne stående flisene over servantene gir ekstra dimensjon til materialpaletten. Messingarmaturene fra Tapwell gir material- og fargepalletten et eksklusivt preg. Astrid Maria benyttet møbelfronten for å skape en helhet i møbleringen. Gode oppbevaringsløsninger, store speilflater og godt med lys er viktige forutsetninger for en velfungerende sminkelounge.

 

 

Stjel stilen

 

Dette ble gjort!

Gulv

På den store gulvflaten og opp på deler av veggen ved baderoms innredningen, la vi den lekre steinflisen Ceppo di Gre Greige 75×75 cm fra Modena. Ceppo Di Gre er en blå grå sedimentær stein med karakteristiske innslag av små- og store stein som sammen med Powder (gjengivelse av betong), gir et fantastisk harmonisk gulv i lounge-badet. Spillet i flisen gir en eksklusiv følelse, samtidig som den er tidløs og tåler bruk uten at det er avslørende.

Veggflater

Kombinasjon av slette vegger, gulvflis som trekkes opp på deler vegg og soner med mindre flis skaper en spennende dynamikk og opplevelse i rommet. De slette veggene ble malt i 6352 JOTUN LADY Aqua Evening Green fra Jotun, som er en dempet, grålig og avslappende blågrønn tone. Fargen er nydelig til det lyse betonggulvet og det rustikke treverket i møblene. Med JOTUN LADY Aqua får du vakre silkematte våtromsvegger og du kan skifte farge uten spesielt mye innsats. Det gir deg muligheten til å skifte uttrykk og følge fargetrender på en helt annen måte. Planlegger du oppussing, kombiner gjerne fliser og slette flater på badet, det gir rom for å skifte uttrykk og følge fargetrender på en ny måte. Som detalj valgte Astrid Maria en en grønn flis med glans fra Modena på veggen mellom servanten og speilskapet.

LADY Aqua våtromsmaling inngår i Jotuns våtromssystem, er fuktbestandig og gir deg vakre silkematte våtromsvegger.

 

image
image
Møbering, blandebatteri og detaljer

Tradisjonelt tenker man at baderomsinnredninger skal stå i tilknytning til dusj og toalett, men følger vi drømmen om privatrommet – kan man skape nye oppholdssoner i eget hjem. Når du planlegger, tenk gjerne igjennom hvordan du ønsker å knytte soverom, garderobe og baderom sammen. Man kan gjøre det så hyggelig og behagelig at det blir et rom i hjemmet hvor man tar med seg venner.

I dette prosjektet valgte Astrid Maria Variant-serien fra Foss Bad, med overflaten Feelgood og lærdetaljer. På kortveggen var det plass til en innredning på 150 cm med Square Evermite dobbel servant, speilskap med underlys, ledlysplate og innvendig stikkontakt. Skap og skuffer gir rom for bruk av flere på en god måte. Rot fjernes og harmonien i rommet beholdes. Servantbatteriet EV 0078 i Grottesco fra Tapwell er nydelig til den rustikke overflaten på møblene og gir en eksklusivitet med sin elegante form og høyde. Messingknaggene fra Tapwell knytter også sonen på en fin måte.

På den lange veggen ble det montert seks høyskap med dybde 16 cm og høyde 170 cm i Feelgood utførelse. Skapene gir ekstra oppbevaring, utvider arbeidssonen i sminkeloungen og bryter opp veggen.

Møbelserien Variant inneholder mange møbler for innredninger og spesialløsninger leveres etter mål. Det gjorde Astrid Maria da hun ville lage tre gode arbeidsstasjoner for sminkørene.

 

Ta naturen inn på badet

image
image
image
Speil og belysning

Store speil med godt varmt lys er viktig i et slikt rom. Lyset må ikke kaste skygge på speilflaten eller bryte den gode harmonien i rommet. Over arbeidsstasjonene i dette rommet ble det montert tre speil med LED-sidelys og stikkontakt. I tillegg valgte Astrid Maria speildører på skapene over servantene for ekstra avlastning i ståhøyde.

Valget av interiørdetaljer i rommet er ikke tilfeldig. Se produktlisten under for detaljer.
Vi håper forvandlingen til Astrid Maria gir deg noen nye tanker om hvordan du kan skape private soner i hjemmet som gir rom for avkobling og ro, alene eller sammen med de som gir deg balanse i hverdagen.

Kontakt en av våre forhandlere i dag

Finn forhandler
 
Produktliste, fornyelse: 

Baderomsmøbel: Foss Bad Variant 150, Feelgood med lærhåndtak og Square kunstmarmorservant (leveres med ulike servanter og størrelse på møbel).
Speilskap: Foss Bad speilskap med underlys, ledlysplate og stikkontakt.
Høyskap: Foss Bad høyskap i Feelgood utførelse, dybde 16 cm (finnes i ulike dybder, med dør og speildør)

Arbeidsbenk med skuffer: Foss Bad spesialbestilling i Feelgood
Speil: Foss Bad speil med LED-sidelys og stikkontakt
Blandebatteri: EV 0078 i Grottesco fra Tapwell (finnes i flere farger)
Knagger: TA243 Håndklekrok i Messing fra Tapwell (finnes i flere farger)
Maling vegg: Jotun Lady Aqua, 6352 Evening Green

 
Produktliste, interiør og tilbehør:

Blomsterpotte med stativ fra Nordal (ESKE)
Hengepotte fra Bolina
Falsk plante fra Mr plant
Håndkle Fino fra ESKE
Såpe og håndkrem fra FRAMA (ESKE)
Potte fra Kristina Dam Studio (BOLINA)
Vase fra Frøken Flood
Såpe fra Vakinme (Bolina)
In between stol fra &tradition (ESKE)
Pedalbøtte fra BRABANTIA (Myklestad)
Ramme fra MOEBE (BOLINA)
Vakinme lys og såpe (ESKE)
La bruket såpe fra Konstabel
Såpe og håndkrem fra FRAMA (ESKE)
Potte fra Kristina Dam Studio (BOLINA)
Vakinme Lys (BOLINA)
Oppbevaringsboks fra ZONE (Myklestad)