Ha det på badet Episode 3

Interiørarkitekt Astrid Maria Sætren tryller et bitte lite gjestebad til et spennende rom med detaljer hvor du kan la tankene vandre. Oppfordringen er - vær litt crazy og tenk smart møblering.

 

Interiørarkitekt Astrid Marias idé til fornyelse: Dynamisk og spennende uttrykk med smarte løsninger

Har du et bitte lite bad eller gjestetoalett, kan du få mange nye idéer når du ser hva interiørarkitekt Astrid Maria Sætren gjør med 2 kvadratmeter i dette prosjektet. I samarbeid med Modena trykker hun eget motiv på flisene som får vegger og gulv til å flyte sammen i et mønster. I tillegg er hun opptatt av små velproporsjonerte møbler, slik at man ikke støter bort i toalett og servantskap når man skal snu seg i rommet.

 

 

Stjel stilen

 

Dette ble gjort!

Gulv og vegger

I et rom som ikke brukes så ofte er det lov til å leke seg litt ekstra. Som i dette prosjektet har Astrid Maria samarbeidet med Modena og trykt eget mønster på gulv- og veggfliser som er satt sammen i et repeterende mønster som skaper dynamikk med spennende «smykkeboks-effekt». Kjenner du igjen illustrasjonen? Det er Foss-ikonet til Foss Bad, satt sammen i et strikkemønster som gjør det spennende å være i rommet.

Utvikling av gamle tekniker gjør at det i dag er helt ubegrensede muligheter for å få akkurat det uttrykket du ønsker deg, Modena ser dette som en økende trend og har utviklet dette tilbudet sammen med et trykkeri for å sikre kvalitet og rask levering.

Smart møblering og servantbatteri med funksjonelt design

Når det er liten plass må det tenkes smart. Det er også viktig å ha godt med oppbevaring, slik at rommet holdes ryddig. I dette rommet velger Astrid et smalt Foss Bad Vita baderomsmøbel på 35 cm bredde med god høyde og tilhørende speilskap med rikelig oppbevaringsplass. Porselensservanten har en form som gir god plass til å vaske hender og designet på blandebatteriet EV0071 fra Tapwell sikrer at vannet faller fint i servanten. For å beholde den dynamiske opplevelsen velger Astrid Maria hvit innredning. La i stedet en god såpe, et lekkert håndkle og godt lesestoff være detaljer som tilfører farge og gir rom for variasjon.

 
image
Vegghengt toalett - Inspirert av den Skandinaviske natur

La La døren vende utover i et lite rom og har du anledning integrer toalettet i veggen. Et vegghengt toalett gjør det enklere å holde gulvet rent, samtidig som du får mer plass når man snur seg i rommet. I dette rommet ble Ifö Spira Art Rimfree® 6245 veggskål med tilhørende sete montert. Designet er nett og harmonerer med designet og linjene i rommet. Veggskålen har en glatt utside, men den skjulte nyheten er at den også har en innside helt uten spylekant. Det gjør at bakterier og smuss ikke har noen steder å gjemme seg, noe som gjør veggskålen enkel å rengjøre og hygienisk. Det passer helt perfekt på et gjestetoalett. Hvor mange ganger har du ikke vasket kjapt over gjestebadet før besøk? Alt i alt, ser det bedre ut, det er enklere å holde rent og best av alt et rom du gjerne lar gjestene bruke.

Belysing

Ettersom rommet har stor takhøyde, lager Astrid Maria en plate som hun maler hvit og henger svevende ned fra taket med mange lyspendler i. Varm belysning setter atmosfæren i rommet, og med lys over speilskapet har man et godt nærlys om man skal sminke eller barbere seg.
Med få kvadratmeter blir ikke prislappen så dramatisk og man kan man være litt vågal – ja, hvorfor ikke lage eget design på fliser? Vi håper fornyelsen kan gi deg inspirasjon til å våge og tørre – og i alle fall våge å velge smart!

Produktliste

Gulv- og veggflis:
Baderomsmøbel: Foss Bad Vita 35, Hvit med porselensservant (Vita-møbelserie finnes i ulike modeller 35 cm, 40 cm og 50 cm).
Speilskap: Foss Bad Vita Speilskap Hvit med Luna krom lampett (Vita-møbelserie finnes i ulike modeller 35 cm, 40 cm og 50 cm).
Servantbatteri: EV0071 i krom fra Tapwell (finnes i krom og messing)
Toalett: Ifö Spira Art Rimfree® 6245 veggskål og Ifö Spira sete. Veggskål uten spylekant for enkel rengjøring. Sete selges separat.

Produktliste, interiør og tilbehør:

Hay håndkle (Konstabelshop)
Såpe fra BOLINA
Oppbevaring med kroker fra House Docktor (Konstabelshop)
Rust farget håndkle fra Ferm Living (Konstabelshop)
Såpe fra BOLINA
TA236 Toalettpapirholder i krom fra Tapwell