image

 

Hvordan få til store endringer uten å pusse opp hele badet? Astrid Maria viser hvordan man på en enkel og rimelig måte kan forvandle det klassiske hvite baderommet til et rom det er godt å være i. 
 

 

Astrid Marias idè til fornyelse: Følelse av natur og harmoni!

Målet var å gå fra et kaldt og hardy nesten industrielt hvitt inntrykk til en lunere og myrkere mer rustikk look på badet. Valget av bambusvegg med varme og tekstur mot den duse grønne valøren JOTUN LADY Aqua 6352 Evening Green fra Jotun malt på veggene, gir en ekstra følelse av natur pg harmoni. Spillet i de grå sementflisene fra Modena på gulvet løfter rommet og gir en ekstra følelse av kvalitet. Valg av møbler for oppbevaring, toalett med spesielle egenskaper og et ekstra flott balandebatteri som blir en skulptur i rommet er ikke tilfeldig. 

 

 

Dette ble gjort!

Veggflater

Vi limte bambusvegg som leveres på rull, på den ene veggen og malte de andre veggene i fargen 6352 JOTUN LADY Aqua Evening Green fra Jotun. Evening Green er dempet, grålig og avslappende blågrønn tone, som er nydelig til treverk. Veggflis kan males dersom veggene ikke utsettes for fukt daglig og i dette tilfellet var det ikke dusj eller badekar i rommet. Har du dusjkabinett på bad kan flis males, men ikke rundt badekar. Det er viktig med grundog forarbeid og å følge Jotuns anbefalinger nøye for godt resultat. For å få god heft anbefales JOTUN Superheft Grunning. Planlegger du en større oppussing, kombiner gjerne fliser og slette flater på badet som er mer egnet for maling, det gir rom for å skifte uttrykk og følge fargetrender på en ny måte og holder seg enda bedre over tid. 

Gulv

De hvite flisene ble erstattet med Cement It Grey 60x60 fra Modena, med betonglook i designet. Valget av størrelsen på de nye flisene på 60x60 cm gav ekstra romfølelse

Møbler, Blandebatteri og speil

Speilet som allerede var integrert i flisene valgte vi å beholde. I stede gjorde vi noe med oppbevaringen og romfølelse. Det ble montert to høyskap med speildører i 16 cm dybde fra Foss, som gir ekstra oppbevaringsplass, fjerner rotet på badet og skaper større romfølelse. I tillegg ble servanten fornyet med et Variant servantskap med Surf servant fra Foss som ble smykket med et ekstra stort og lekkert balndebatteri fra tapwell (ELY081 servantbatteri i krom). Vi fjerner veggskapet og hang opp dekorative lemper (Flowerpot) for å skape en hyggelig sone i det ene hjørnet av rommet. 

 

image
image

Stjel stilen

Produktliste, fornyelse:

Høyskap med speildører: Foss Bad høyskap med speildører, 16 cm dybde (finnes i ulike dybder, med dør og speildør)
Servantskap: Foss Bad Variant 120, hvit matt med integrert håndtak og Surf kunstmarmorservant (leveres med ulike servanter og størrelse på møbel)
Blandebatteri: ELY081 Servantbatteri (finnes også i en lavere modell)
Dorullholder: Tapwell (se nettside for utvalg)
Toalett: Porsgrund Glow 60 Rimfree® gulvtoalett
Fliser: Modena Cement It Grey 60×60
Maling vegg: JOTUN LADY Aqua, 6352 Evening Green og JOTUN Superheft Grunning

Produktliste, interiør og tilbehør:

Menu Afteroom knagg (ESKE)
På knagg henger veske GUANABANA  Wayuu bag (BOLINA)
Vase, Round vase ss Glazed blue (BOLINA)
Himla Håndkle (BOLINA)
Lamper Flowerpot VP1 pendel i matt grå (&tradition)
Såpe Tangent GC  Burnet (BOLINA)
Telysholder Menu POV  Circle L  (HOUZ)
Afterroom knagger fra MENU (ESKE)
Nordal Blomsterpotte på Stativ (ESKE)
Såpe Tangent GC Burnet (BOLINA)
Marmorfat fra House Docktor (KONSTABEL)
Smykke fra Louise Kragh (KONSTABEL)
Såpe Tangent GC Burnet (BOLINA)