image

 

Astrid tar oss med på renovering av tre veldig forskjellige bad. Vi får være med på alle deler av prosessen, fra planlegging til ferdige bad. Underveis lærer vi det vi bør vite før vi selv setter igang med oppussing av bad hjemme.
 
Se episode 4 - Møbler og smarte løsninger

 

Møbler og smarte løsninger

Når du skal pusse opp et bad er det viktig å ta hensyn til størrelsen, formen på rommet, hvordan du og familien skal bruke badet og hvilke behov dere har.

I denne episoden pusser vi opp badet til en familie på 5, det var derfor viktig med mye oppbevaring. Badet blir møblert med et Variant møbel med stilrene fronter og mange muligheter for spesialtilpasninger,

På små bad er det viktig å bruke møbler som er dimensjonert for små rom, Astrid Maria har derfor valgt å møblere storbyvadet med Smal. En serie som er egnet for små og smale baderom.

Astrid Marias bad er møblert med Form, en minimalistisk serie med mange smarte løsninger. En serie med tydelig estetikk.

Valg av innredning er en viktig del av prosessen. Tenk først ut hvordan rommet skal fungere, deretter innredningen og så helheten.