Baderomsmøbler

Planlegg baderomsinnredningen

Baderomsinnredningen kan være veldig definerende for et bad. Å pusse opp et bad er ofte en vanskelig, tidkrevende og kostbar affære - og det kreves planlegging for å finne de smarteste løsningene samtidig som du holder deg innenfor budsjettet. 

Det anbefales å fastsette planløsningen før du velger baderomsmmøbler. På denne måten kan du ta nødvendinge hensyn i forhold til utnyttelse av plass, smarte oppbevaringsløsninger og valg av materiale. 

Foss designer og produserer baderomsinnredninger med funksjonelt og stilrent design. Våre servantskap gir deg god oppbevaringsplass, slik at du lett kan holde orden på badet. Vår lidenskap er å lage møbler med høy kvalitet som reflekterer hvordan vi lever våre liv. Vi leverer servantskap i bredder fra 35 - 180 cm med smarte og praktiske oppbevaringsløsninger.

For deg som trenger smarte oppbevaringsløsninger på ditt baderom har vi praktiske høyskap og et mangfold av andre baderomsmøbler som overskap og kommoder.

Ta kontakt med vårt kundesenter for å få gode tips til valg av baderomsinnredning. Vi har stor kompetanse og ønsker å hjelpe deg med finne de gode løsningene, basert på dine behov, smak og budsjett. 

image

Få orden på badet

 

Med store oppbevaringsrom danner det seg lett rot i skuffene. Et godt tips er å bruke oppbevaringsbokser eller skuffeinlegg for å lettere holde orden. Med vår 3box slipper du å lete etter barberhøvel, sminkekoster og smykker igjen. 

 

Gjør hverdagen enklere med orden på badet.

Se vår 3Box

 

Vi hjelper deg med å innrede badet

Vi har alle ulike ønsker og prioriteringer når det kommer til bad. Kanskje er design og stil viktigst for deg? Eller har du et lite bad hvor smart innredning og oppbevaring står i fokus? Hvor mange skal bruke badet daglig? Hvilke materialer bør du velge?

Det er mange spørsmål som må besvares og mulighetene kan være mange. Står du fast eller ønsker inspirasjon og tips, hjelper vi deg gjerne. Anbefaler også å ta en titt på vår inspirasjonsserie Hadet på Badet hvor, interiørarkitekt Astrid Maria Sætren, kjent fra Tid For Hjem gir deg mange gode råd og ideer for hvordan du kan innrede ditt bad. 

 

 

image

 

Speil på badet

Speil har stor betydning for romfølelsen på badet. Speil til fører rommet dybde, reflekterer lys og setter stilretningen i rommet. Alle våre speil og speilskap har bredder som passer til våre servantskap. Foss leverer mange typer speil - runde speil med og uten lys, speil med sidelys, speilskap med og uten lys og enkle speilflater som kan fås i lengder opp til 150 cm

Speilskap

Oppbevaringsplass, speilflater og god belysing er med på å skape det gode rommet. I variant serien kan du velge speilskap med 12 cm og 16 cm dybde. Begge speilskapene kommer med glasshyller og to.sidige speildører fra 60 cm til 180 com bredde. 

Har du servantskap i Eik struktur eller Feelgood, anbefaker vi samme utførelse op soeilskapet for en helhetlig opplevelse. Velg en enkel lampett som Luna i krom eller sortlysplate opptil 150 cm lengde, eller lystopp med innfelte spotter opptil 180 cm bredde. Det er underlys på speilskapene med lysplate og lystopp. vi benytter LED i alle lynpunkter. 

Runde speil

Runde speil er i vinden om dagen og kan være en fin kontrast til den firkantede flisen. Våre rom, bokhyller, rammer, skap er alle firkantede - det runde spilet gir en spennende dynamikk til et hjem hvor det meste har fire kanter. Moon speilene kommer i tre ulike størrelser - Diameter på 60 cm, 80 cm og 100cm. Speilet har integret belysing. I tilleg leverer vi lekre runde speil med forstet kant som passer inn i alle hjemmets rom.

Skap god stemning med lys

På kjøkkenet har man behov for foskjellig belysning nå rman lager mat og når man spiser mat, det samme gjelder for badet. Belysningen er et punkt man burde tenke nøye gjennom. Riktig lyssetting kan få badet til å virke større og gi en lunere stemning, slik at du får den spafølelsen du ønsker. 

Dimbar belysing er å anbefaler på badet, da er man rustet for morgensminken og deilige avslappende bad. Lyssettingen ved speilet er viktig, belysningen skal lyse opp ansiktet slik at det ikke kaster skygger. Speil med sidelys er å anbefale da disse gir et virkelig bilde av ansiktet. Våre spiel med integrerte lys gir en flott effekt på baderommet. Speilet er funkjsonelt med en stilren utførelse, som passer alle stilarter. Alle våre speil er godkjente for våtrom, så du trenger ikke være redd for støt ved vannsøl. 

Det er stikkontakt i speilskapene med LED-lystopp og LED-lysplate som standard. Velger du enkelt speilskap med Luna lampett kan du bestille ekstra stikkontakt som tilbehør. 

 

image

Pusse opp badet

Hva er ditt budsjett?

Oppussing er kostbart og det dukker ofte opp uforutsette utgifter. Det er derfor viktig at du lager et realistisk budsjett før du setter i gang med oppussingen. Hva trenger du? Baderomsmøbler, blandebatteri, sluk, speil, dusj, fliser, badekar, toalett, belysing - i tillegg til viktige tekniske valg. Det er mange elementer soms kal inn på badet, og det er fort at fornyelsen av badet blir dyrere enn tenkt om man ikke planlegger godt. 

Mal veggene

Malte vegger med fargen Grønt glass, planter og  tekstiler kan gjøre underverker på et eldre bad. Grønn er årets farge i 2019. Fargen har en egen ro over seg, som er behagelig i en heltisk hverdag. Grønn kommer i flere nyanser og sjatteringer. Mest populær er de økologisk grønne fargene, de er dempede og myke.  Økologiske grønne farger passer godt inn i den nordiske stilen, med fokus på bærekraft og verdivalg. 

Maling er en enkel måte å forandre rommet på. Når vi maler veggen lar vi ofte karmer og lister være hvite. Tenk nytt og mal dem i samme farge som veggen- For å være sikker på at du velger riktig farge kan du kjøpe prøver og prøve male på veggen for å finne nyanser som passer rommet du skal male. 

Maling kan brukes for å lage egne soner på badet. Vær heller ikke redd for å male taket. Ved å male taket i en annen farge gir du rommet en unik effekt.